VVS-gropar av förtvivlan med Thoraxapertursyndrom

0
225

VVS-gropar av förtvivlan med Thoraxapertursyndrom

En patientens berättelse

Författare:

Medicinsk redaktör: Melissa Conrad Stöppler, MD

Det tog tre år och tre månader, tre MRI, två röntgenbilder, två EMGoch nio hälso-och sjukvårdspersonal för mig att må bättre. Det var en resa som kändes som för evigt med ansträngande toppar och dalar. Varje ny läkartid var med hopp och gick av i förtvivlan. De som inte kunnat diagnostisera mitt tillstånd kunde få mig att tänka att det var allt i mitt huvud. Lyckligtvis, eller olyckligtvis, mina symtom fortskred och av desperation jag gav en sista läkare en chans. Den sista chansen bevarat min förståndet och gav mig tillbaka mitt liv.

Thoracic outlet syndrome symtom och tecken

Mina symptom började något vagt. Jag hade tagit på en ny position på jobbet som krävde en hel del tid på datorn. Jag började med smärta på min högra sida i min nacke och skuldra med stickningar i min hand i slutet av dagen. Jag kände en knöl på min halsryggen som jag antog vara orsaken till symptomen. Jag gick till en ortoped som har sänt mig för en Mr att utesluta en tumör. Jag var säker på att han aldrig hade sett en tumör i området, men det inte underlätta hjärtskärande rädslan för en eventuell tumör. Jag lärde mig snart att jag inte hade en tumör och att jag var alltför klaustrofobisk att någonsin komma tillbaka i en MRI maskin. Jag var så lättad att jag beslutat att vänta och se om symptomen gick bort sina egna.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY