ciclopirox, Penlac, Loprox

0
323

ciclopirox, Penlac, Loprox

Apotek författare:

Omudhome Ogbru, PharmD

Medicinsk och apotek redaktör:
Jay W. märken, MD

Jay W. Marks, MD

Jay W. märken, MD

Jay W. märken, MD, är en styrelse-certifierad internist och gastroenterolog. Han tog examen från Yale University School of Medicine och utbildning i internmedicin och gastroenterologi vid UCLA/Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles.

GENERISKT namn: ciclopirox

VARUMÄRKE: Penlac, Loprox

Klass och mekanism: Ciclopirox är en syntetisk brett spektrum mot svamp som hämmar tillväxten av dermatofyter, en typ av svamp som växer på hud, hår och naglar. När huden är en mycket liten andel absorberas in i kroppen. Den godkändes för användning i USA av FDA i December 1999.

Föreskrivna för: Ciclopirox används lokalt (på huden eller spikar) för behandling av mild eller måttlig finger eller tånagelsvamp (onychomycosis), fotsvamp, ringorm, jock itch, tinea versicoloroch seborroiskt eksem i hårbotten.

Medicinskt granskats av en läkare på 12/22/2015Rapportera problem till Food and Drug Administration

Du uppmuntras att rapportera negativa biverkningar av receptbelagda läkemedel till FDA. Besök webbplatsen FDA MedWatch eller ring 1-800-FDA-1088.

Pill Finder Tool

Behöver hjälp att identifiera piller och mediciner?
Använd p-piller identifierare verktyget på RxList.Tillbaka till läkemedel Index

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY